Tek Rent A Car

YENİ MODEL CİTROEN C1

Bundan yaklaşık 10 yıl önce ilk defa küçük segment araç piyasasına uygun olarak piyasaya çıkarılan Citroen C1, yakıt cimrisi olması, ufak, şık ve sempatik tasarımı, kısa mesafe ve şehir içi kullanım için çok ciddi avantajlara sahip olması, konforu ve tasarımıyla dünya genelinde birçok kullanıcı tarafından oldukça ilgi gören bir model olmayı başardı. Yeni nesil Citroen C1, 3 ve 5 kapılı iki ayrı modele sahip. Araç, Kobalt Mavi, Galyum Gri, Scarlet ve Gündoğumu Kırmızısı gibi 8 farklı renk seçeneği ile görücüye çıkarılıyor. Bunun yanında iki farklı rengin kombine edildiği Airscape modelleri de bir hayli güzel gözükmekte.

Dış tasarım olarak eski nesil C1’lerden biraz farklı. Sempatik ve yuvarlak hatlara sahip olan eski modellere kıyasla çok daha kalın, dolgun ve sert bir mizaca sahip yeni C1. İç mekâna gelecek olursak oldukça sade ve kullanışlı ön panel bir hayli şık bir görüntü sunuyor. Geniş dokunmatik ekran üzerinden cep telefonu, radyo ve genel ayarlar rahatlıkla ayarlanabiliyor.

Daha üst model araçlarda sunulan, düğme ile ateşleme, rampa kalkış desteği, otomatik klima ve geri görüş için geliştirilmiş kamera gibi birçok seçenek yeni nesil C1 bünyesinde sunuluyor. Ayrıca C1, PureTech 1,2 VTi 82 ve Airdream e-VTi 68 1,0 motor olmak üzere iki ayrı motor seçeneği ile görücüye çıkarılacak.