Tek Rent A Car

HATCHBACK HONDA CİVİC YENİ MAKYAJI İLE 2015 SENESİNE DAMGASINI VURACAK!

Hatchback Honda Civic, daha önce piyasaya sürmüş olduğu muazzam markalar ve tasarımlar ile adından sıkça söz ettirmiştir. 2015 senesine yaklaşan bu günler de ise bombayı patlamış ve yeni Hatchback Honda Civic marka aracı ile özel makyajları ile şimdiden siparişlerinde tavan listesine ulaşmıştır.

Otomobillerin hem dış görünüşlerine hem de özelliklerine önem veren Honda, yıllardır bu özelliği ile gündemde olmuştur. Hatchback Honda Civic ' in en yeni özelliği ise sadece makyajlı oluşu değildir. Son yıllar da geliştirilen özel 1,0 ve 1,5 litrelik benzinli motorlar Hatchback Honda Civic marka özel makyajlı araçlar da ilk defa kullanılacaktır. Kullanıcılarına kolaylık ve ayrıcalık saylayacak bu özellik, arabaların siparişlerinin bu kadar sık verilmesinin diğer bir seçeneği haline gelmiştir.

Hatchback Honda Civic, üzerinde aşırı detaylandırma ve ağır makyajlandırma kullanılmamıştır. Daha çok hafif işlemeler ve hafif dokunuşlar ile ana hatları belirlenen araçlar, kullanıcılarının göz bebeği olacak nitelikte ve özelliktedirler. Turbo motor özelliği ve otomatik şanzıman özelliği ile beklenen Hatchback Honda Civic, bu özelliğini daha tanışmış değildir.

Türk kullanıcıların özellikle yurtdışında ki araçlar da bulunan donanımları tercih etmeleri Honda yetkililerini ve tasarımcılarını harekete geçirmiştir. Bilindiği üzere yurtdışında sağlanan bazı imkân ve özellikler Türkiye'de ki araçlarda bulunmamaktadır. Honda bu ayrıcalığı ile isminden söz ettirecektir.