Tek Rent A Car

SÜRÜŞ HAZZINI ZİRVEDE YAŞAMAK İSTEYENLER İÇİN, TOYOTA AVENSİS

Araba denildiğinde akla gelen önemli bir marka olan Toyota, Avensis 1,6 ile kalitesini konuşturmaya devam edeceğe benziyor. Özellikle aracın sahip olduğu özellikler ve son teknolojiyle harmanlanmış yapısı, Toyota’nın alanında ne kadar önemli bir marka olduğunu yeniden gözler önüne seriyor.

Teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse, araç 1598 CC silindir hacmi, 132 HP beygir gücü ile 200 km hıza çıkma imkânı tanıyan araç, 60 lt yakıt deposu barındırmaktadır ve kilometre başına 33 kuruşluk tüketimi ile ortalama 6,6 yakıt tüketimi yapmaktadır. 4695 mm uzunluğa, 1810 mm genişliğe 1480 mm yüksekliğe sahip olan Yeni Toyota Avensis 1,6 Elegant, boşken 1405 kg dır ve sedan tipidir.

Standart Toyota Avensis 1,6 Elegant larda sürücü, yolcu ve yan olmak üzere can güvenliğini sağlayan hava yastıkları bulunmaktadır. ABS, EBD, ESP, ASR sistemleri bulunan araçta hız sabitleme sistemi imkânı da bulunmaktadır. Ek olarak yol bilgisayarı, ön kol dayama ünitesi, otomatik kararan iç dikiz aynası, iklimlendirme ve xenon farları da bulunan araç, sahip olduğu bunca çeşitli teknoloji ile üstün hizmet ve sürüş keyfini sunmaktadır.

 

Üstün teknolojisi ve konforuyla yolların yeni sahibi olmaya aday yeni Toyota Avensis 1,6 Elegant, sürüş hazzını zirvede yaşamak isteyenler için oldukça ideal bir araçtır.