Tek Rent A Car

TOYOTA AURIS TOURING SPORTS MODELİ İNCELEMESİ

Toyota Auris Touring teknik performansı, iç ve dış donanımıyla hayli göz doldurmakta. Bu model için Advance ve Premium olarak iki seçenek sunulmaktadır. Motor açısından bakıldığında ise 1,6 Valvematic ve 1.4D-4D seçenekleri bulunmaktadır. Toyota’nın resmi söylemiyle sofistike, işlevsel yönlerinin öne çıkarıldığını görüyoruz. Özellikle büyük miktarda bagaj alanı bırakması etkileyici işlevsel özelliklerinden biridir. Easy Flat koltuk sistemi sayesinde çok kabiliyetli bir station modelle karşılaşıyorsunuz.

Otomobilin dış tasarımını incelediğimizde ise; gündüz yanan Led özellikli farlar, öndeki ızgaranın dış cephe korumasındaki nefis hatlı krom metal bulunmaktadır. Aynı şekilde sis farları da krom çerçeveyle korunmuş. Jantlarda ise 16” tercih edilmiş. Nefis tasarımlı tavan raylarında ise gümüş rengin tercih edildiğini görüyoruz. Krom rüzgârı burada da bitmiyor. Cam çerçevesinde de aynı şekilde krom kaplama mevcut. Park etmedeki akıllı sistem Auris için de geçerlidir. Anahtarsız sistem dediğimiz akıllı giriş sayesinde otomobile girişinizi ve motorunuzu faal duruma getirebiliyorsunuz.

 

Dış donanımda ise Cruise Control denilen Otomatik Hız Sabitleme Sistemi, çift yönlü otomatik klima, bagaj ayırma filesi, direksiyona bağlantı yapılabilen bluetooth sistemi öne çıkan özellikler. Ayrıca Toyota Auris Touring’ de harika bir multimedya keyfi yaşamanız mümkün. 6.1 inçlik dokunmatik ekranlı sistem oldukça işlevsel özelliklere sahip. USB girişleri de mevcut. Auris için şunları söylemek mümkün: Bu otomobil olduğundan da fazlasını tüketicilerine sunuyor. Müşterilerin çok memnun kalacağı bir Toyota klasiğiyle karşı karşıyayız diyebiliriz.